Renovatie vrijstaande woning Zwolle

Woningrenovatie_Zwolle

Een rigoureuze renovatie. Zo kan het project Bagijnesingel Zwolle gerust worden genoemd. Een compleet nieuwe indeling, twee nieuwe badkamers en twee nieuwe dakkapellen behoorden tot de grootste ingrepen. Daarnaast werden alle vloeren vervangen en kreeg de woning een aanbouw van 42 vierkante meter. Voor opdrachtgever Uwe Lozeman was vertrouwen cruciaal.


,,Al met al heeft het project een jaar in beslag genomen’’, aldus opdrachtgever Uwe Loozeman. ,,We zijn met Tigro in zee gegaan op basis van vertrouwen. Dat gevoel was meteen goed en dat leidde tot een langdurige samenwerking. Natuurlijk zijn expertise en kundigheid cruciale factoren, maar vertrouwen is voor mij minstens zo belangrijk. Bij Tigro ervoer ik eigenlijk direct die klik. Met een eerlijke en betrouwbare aannemer hoef je niet voortdurend te controleren omdat je gewoon weet dat het goed zit. Bovendien was het eindresultaat naar volle tevredenheid. Tigro wist het project uitstekend aan te sturen en zorgde ervoor dat werkzaamheden goed op elkaar waren afgestemd. In een bouwtraject dat een jaar in beslag neemt, gaat er altijd wel wat mis natuurlijk. Dat dit gebeurt, is het probleem niet. Het gaat er om hoe het opgelost wordt. En daarin ben ik nooit teleurgesteld.’’