Tuinrenovatie voor Barneveld Helpt!

Tigro Bouwbedrijf - tuinrenovatie

Tigro Bouwbedrijf meegewerkt aan een belangeloze tuinmetamorfose aan de Azaleastraat in Barneveld. Dat gebeurde door timmerwerk uit te voeren tijdens het project. Zo voorzag Tigro onder meer de verouderde schuur van een nieuw uiterlijk. Dankzij deze bijdrage kon een echtpaar in Barneveld verrast worden met een nieuwe tuin. De metamorfose helpt de bewoners om hun leven weer op de rit te krijgen na een lastige periode in hun leven.


Barneveld Helpt! is een nieuw collectief van Barneveldse ondernemers die hun diensten eenmalig kosteloos inzetten voor een lokaal goed doel. Wil je meer weten over Barneveld Helpt? Bezoek dan de Facebook-pagina of volg @BarneveldHelpt op Twitter. Alle soorten bedrijven zijn welkom om zich achter dit initiatief te scharen. Vele handen maken licht werk.