Robuuste hoekveranda woning Barneveld

Veranda bouwen - Barneveld - Tigro Bouwbedrijf (3)

Lange, warme zomeravonden in de tuin doorbrengen zonder dat een drupje regen roet in het eten gooit. Dat kan met een veranda in de tuin. Tigro Bouwbedrijf realiseerde een hoekveranda voor Nikkie en Masco Beker, zodat zij optimaal van hun tuin kunnen genieten.

Niets zo lekker als na het werk nog even lekker genieten in de tuin. Dat vinden ook Nikkie en Masco Beker. Net als veel andere buren hebben zij recent een robuuste veranda in de tuin van hun nieuwbouwwoning laten plaatsen. ,,Ideaal voor avonden waarop het qua warmte prima buitenweer is, maar waarop het toch niet helemaal droog blijft”, vindt Nikkie.

Het ontwerp van de houten veranda heeft het stel samen uitgedacht. ,,Een tuin zoals deze wordt al snel zo strak, met veel rechte lijnen. Terwijl wij het liever wat speelser hebben. Vandaar dat we een veranda wilden die mooi in de hoek tegen de schuur geplaatst kon worden. Bovendien heb je in die hoek nog precies de avondzon.”

Na het opvragen van een paar offertes, viel de keus van het stel op Tigro Bouwbedrijf voor de uitvoering van het project. ,,Tigro kwam daar goed uit. Bovendien hadden zij bij mijn schoonouders een overkapping geplaatst, dus we wisten dat zij kwaliteit leveren. Vervolgens is het bedrijf met onze ideeën aan de slag gegaan en werd de veranda in drie dagen geplaatst, waarvan één werkvoorbereidingsdag waarop het beton werd gestort. Van het werk zelf hebben we geen last gehad. Iedere dag werd alles netjes achtergelaten en de communicatie verliep prima.”

Ook in het voortraject heeft het stel veel gehad aan de adviezen van Tigro Bouwbedrijf. ,,Want wij hadden wel ideeën, maar geen bouwkundige kennis. Zij adviseerden bijvoorbeeld ook om de veranda iets lager te maken, waardoor het wat knusser wordt. Erg waardevol.”