Over ons

Over-ons---Tigro-Bouwbedrijf

Bouwbedrijf voor grote en kleine renovatieprojecten

Een ingrijpende verbouwing kan u heel wat hoofdbrekens bezorgen. Maar niet als u de verantwoordelijkheid delegeert naar een renovatiespecialist waar u op kunt bouwen. Tigro uit Voorthuizen heeft jarenlange ervaring met grote en kleine bouwprojecten voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers in heel Nederland.

Snelle uitvoering, mooi eindresultaat, scherpe tarieven

Creativiteit gaat daarin hand in hand met een pragmatische aanpak. Met name onze scherpe tariefstelling, heldere communicatie en overzicht tijdens het project bij grote en kleine renovatieprojecten spreken opdrachtgevers aan. Kiest u voor Tigro? Dan bent u verzekerd van een passend advies, een snelle uitvoering en oplevering… en natuurlijk een marktconform tarief.

Transparante offerte voor elk renovatieproject

Elke verbouwing begint met een eerlijk en betrouwbaar advies. Daarbij houden we uiteraard rekening met uw budget. We werken alleen met volledig transparante offertes waarin u als opdrachtgever exact weet wat wij gaan doen tegen welk tarief. We doen er vervolgens alles aan om uw verbouwing of renovatie binnen het door u gestelde budget te realiseren. Zijn er complicaties waardoor budgetten dreigen te worden overschreven? Dan zullen we dat altijd in een vroeg stadium communiceren.