Dit kunnen we

De renovatie van uw woning is een ingrijpende gebeurtenis waarbij veel komt kijken. Tigro Bouwbedrijf is graag uw partner om tot het beste resultaat te komen. In alle ruimtes in en rond uw woning staan wij garant voor de beste kwaliteit tegen een eerlijk tarief.

Keuken1

Keuken

Is uw keuken het paradepaardje van uw woning? Of moet die vooral heel praktisch zijn? Tigro Bouwbedrijf denkt graag met u mee over de de mogelijkheden die uw woning biedt. Daarnaast plaatsen onze specialisten uw keuken met de grootste zorgvuldigheid.

Woonkamer_Zwolle3

Woonkamer

Tigro heeft een ruime ervaring in woonkamerrenovaties en kan u uitgebreid adviseren over de mogelijkheden die uw woonkamer biedt. Of het nu gaat om de vloer, de wanden, de aanleg van een open haard, domotica of de afwerking van de muren.    

Badkamer---Tigro-Bouwbedrijf-zonder-stempel

Badkamer

Tigro Bouwbedrijf uit Voorthuizen is specialist in de realisatie van badkamers. Uw budget en wensen vormen de leidraad van een snelle en perfecte uitvoering. Uiteraard binnen een zo kort mogelijke bouwperiode van maximaal zeven werkdagen.

Zolder_Zwolle

Zolder

Extra slaapkamers op zolder. Een dakkapel of een dakraam voor extra lichtinval. Of slimme opbergoplossingen voor al uw spullen die u liever uit het zicht heeft staan. Tigro helpt u om uw zolder optimaal te benutten.

TigroBouwbedrijf - werk in uitvoering

Projectbegeleiding

U zoekt een betrouwbare partner om uw bouwproject of renovatie van A tot Z te begeleiden? Zodat u altijd maar met één contactpersoon hoeft te sparren over uw bouwproject? Tigro bewaakt alle facetten van uw project!

Tigro2.jpg

Veranda

Tigro Bouwbedrijf is gespecialiseerd in timmerwerk. Een stijlvolle veranda, een robuuste carport, een romantisch tuinhuisje, een afscheiding, een buitenkeuken… Tigro Bouwbedrijf adviseert u en maakt het exact zoals u het wenst.

Tigro Bouwbedrijf - tuinrenovatie

Tuinaanleg

Tigro Bouwbedrijf maakt het graag af. Daarom verzorgen we in samenwerking met zorgvuldig geselecteerde partners ook graag de aanleg van uw tuin. Waarbij Tigro uiteraard de kwaliteit bewaakt en uw aanspreekpunt is.

Tigro4

Tuinmeubelen

Mooie meubels zijn de kroon op uw tuin. Een stoere loungebank. Een robuuste tafel. Een handig barbecuemeubel. Tigro maakt ze regelmatig! Natuurlijk volledig op maat, zodat ze perfect passen in uw tuin. Mogen we met u meedenken?